Marchize, copertine solare

copertine

Caracteristici

  • ofera protectie impotriva razelor de soare puternice, vant sau ploaie
  • disponibile in varianta manuala sau motorizata
  • ideale pentru ferestre, balcoane sau terase
  • dau un aspect elegant oricarei locuinte
  • pot fi realizate intr-o gama variata de forme si culori

Actionate manual sau electric, MARCHIZELE (copertinele) pot fi folosite pentru umbrirea balcoanelor, vitrinelor, teraselor sau a spatiilor pentru recreatie.

Estetica ireprosabila, fiabilitatea, gama de culori, modelele disponibile si usurinta în montaj au facut ca acest produs sa devina unul foarte apreciat in domeniul amenajarilor exterioare, atat pentru terasele comerciale, cât si pentru cele personale.

Materialul folosit pentru umbrire este un acril tratat cu teflon rezistent la caldura si umezeala. Un alt material care poate fi folosit este format dintr-un amestec de PVC si poliester, oferind o rezistenta sporita la umezeala.

Structura copertinei este construita din OTEL de inalta calitate, vopsit in camp electrostatic, fiind extrem de rezistent la intemperii.

Ca accesorii optionale, senzorul de vant are un rol foarte important deoarece asigura protectia marchizei împotriva vântului puternic, realizând inchiderea automata a bratelor in cazul fenomenelor eoliene extreme. Senzorul de soare asigura deschiderea automata a copertinei la o anumita intensitate a luminii.

Galerie de imagini Marchize, copertine solare

copertine marchize solare 3 copertine marchize solare 2 copertine marchize solare 1